Дочитайте до кінця цю статтю, знайдіть всього 3 хвилини, Ви нічого не втратите, читання ще нікому серйозно не зашкодило. Я Вас запевняю - Ваше матеріальне становище різко покращиться якщо Ви цього тільки захочете! Я пропоную Вам річ, до якої й сам ставився спочатку скептично. Але на відміну від багатьох подібних пропозицій - це ПРАЦЮЄ.
(Розумію, з якою недовірою ви це читаєте - але продовжуйте, прошу, дочитайте статтю до кінця). Ви напевно бачили подібні оголошення - Інтернет зараз переповнений ними. Але в тім то й справа, що заробити можна тільки завдяки ЧЕСНОСТІ й ОБОВ'ЯЗКОВОСТІ. Aвтор не я, знайшов на бізнесі-форумі. ЧИТАЮЧИ ЦЕ ВИ МОЖЕТЕ ЗМІНИТИ СВОЄ ЖИТТЯ! Це змінило й моє! Я натрапив на це на одному форумі зовсім випадково й вирішив спробувати. Бродячи як звичайно по різних форумах я знайшов цю статтю,
у якій говориться, що МОЖНА ЗРОБИТИ ТИСЯЧІ ДОЛАРІВ ЗА ПАРУ ТИЖНІВ ПРИ ВКЛАДІ ВСЬОГО 6$ (=36 грн). Ну так... подумав я, це чергова фішка для лохів, але вирішив все-таки дочитати до кінця. Далі там говорилося, що треба послати по 6 грн на 6 Іnternet гаманців, які нижче перераховані. Потім викреслити перший гаманець зі списку, тим самим, змістивши список на один рядок вгору, у результаті чого шостий рядок звільняється, куди Ви вписуєте номер свого Іnternet гаманця й закидаєте дане, з Вами
на шостому рядку, повідомлення на 200 різних форумів. Ніяких хитрощів... Ну я поміркував і подумав, що я в принципі нічого не гублю крім 6$... і вирішив спробувати. Встановив Інтернет гаманець, перелічив всім учасникам акції по 6 грн і почав розсилати ці оголошення на різні форуми. Протягом 3-х днів я зареєструвався на 120 бізнес форумах, безкоштовних дошках оголошень і сайтах про роботу. Через тиждень, заглядую у свій Інтернет гаманець, і вгадайте ЩО! Надходжень ніяких взагалі. А інші учасники пишуть, що за тиждень заробили хто по 25$, хто по 15$. От тобі й на, подумав я, потрапив у
черговий лохотрон як останній дурень, що хотів заробити за пару тижнів тисячі доларів. Ну я кинув це заняття, так і не дославши своє оголошення до 200 форумів. Ще через тиждень, заради цікавості заглянув у свій Інтернет гаманець. Дивлюся, усього одне надходження 6 грн. Так, думаю, справа не варта уваги, випадково найшовся такий же наївний як і я. Ще через два тижні, випадково в Інтернеті знайшов коментар до цього проекту. Відкрив свій Інтернет гаманець, а в ньому вже близько 30$. Звідки? Незрозуміла картина, але однаково за 1 місяць 30$ це дуже мало. І раптом після 1 місяця почалося найцікавіше: на мій гаманець стали приходити гроші щодня, ще через 2 тижні на моєму рахунку вже було більше 1000$. Після цього я відправив свої оголошення ще приблизно на 100 форумів. Результат був приголомшуючий. На кінець 2 місяця, я одержав 4 700$ і гроші йдуть щодня . Кожні 10 хвилин на мій рахунок надходить по 1$. І це все коштувало мені всього 6$! Я був у дуже поганому економічному становищі і довго не міг знайти собі нормальну роботу до того, як натрапив на цю статтю. Я не повірив, що це працює, поки не почав одержувати перекази з усього світу. Моя робота тепер - це щодня по 2 години в Інтернеті і ВСЕ!
Тепер розповім Вам як це працює, і найголовніше ЧОМУ! Я вам обіцяю, що якщо ви будете в точності дотримуватися нижчеподаних інструкцій, то ви почнете одержувати набагато більше грошей, ніж ви думали, не докладаючи до цьому особливих зусиль. Погодьтесь, це просто! Це легально. І ваш внесок становить усього лише 6$. ВАЖЛИВО: ЦЕ НЕ ОБМАН І ПРИ ЦЬОМУ ВИ НІЧИМ НЕ РИЗИКУЄТЕ, АЛЕ ЦЕ ПРАЦЮЄ! УВАГА! ПРОЧИТАЙТЕ ЦЮ СТАТТЮ КІЛЬКА РАЗІВ!
Додержуйтеся інструкцій у ТОЧНОСТІ і 6000$ і більше будуть вашими протягом двох місяців! Все це вдало працює завдяки ЧЕСНОСТІ учасників. ОСЬ ТІ САМІ 3 КРОКИ ДО УСПІХУ:
1. Зареєструйтеся в Українській платіжній системі, що знаходиться за адресою -- гарненько ознайомтеся як працює дана система, клікнувши мишкою "Що це таке", далі пройдіть на посилання: -- і завантажте Інтернет Гаманець v.2.4 і згідно з інструкцією встановіть гаманець, потім виберіть оптимальний для себе варіант поповнення гаманця і внесіть 41 грн. (5 грн. - одноразова плата за сервіс). Тільки не забувайте вписувати ваші достовірні дані, інакше ви в подальшому не зможете зняти ваші гроші з рахунку.
2. Візьміть перший номер гаманця з нижеподаного списку і відправте на нього 6 грн, вписавши цей номер у поле "Номер рахунку", (у поля "Ім'я одержувача" й "E-maіl одержувача" вписувати нічого не потрібно), у поле «Контракт/призначення платежу» напишіть - "Будь ласка, внесіть мене в список гаманців". Усе, що Ви зробили – це створили послугу, і найголовніше - абсолютно легально. Ви просите законний сервіс, за який платите. Далі, починаючи з другого, за аналогією відправте по 6 грн. на наступних 5 гаманців (не забудьте вписувати в поле Контракт/призначення платежу: "Будь ласка, внесіть мене в список гаманців").
1) 410043613663
2) 410043659059
3) 410043749812
4) 410047639948
5) 410044051590
6) 410047636366
ПОВТОРЮЮ: щоб одержувати дохід, необхідно відправити на кожний із цих 6 гаманців по 6 грн, - інакше, мережними модераторами гаманців ви просто не будете включені в систему і не зможете зняти ваші гроші з рахунку.
Тепер УВАГА!
Після того, як Ви виконали КРОК 2, скопіюйте до себе на комп'ютер весь цей текст від початку до кінця (можна у форматі txt або як вам зручніше). У скопійованій статті викресліть із цього списку, 1-ий гаманець і перемістить 2-ий гаманець на місце 1-го, який Ви стерли, таким чином перемістіть список на один рядок вище (6 стає 5, 5 стає 4...), і впишіть в 6-тий рядок номер Вашого гаманця.
3. Робіть у моїй статті які хочете зміни, але збережіть головну ідею. Розмістіть цю статтю не менш ніж на 200 форумах, дошках оголошень і сайтах про роботу. Запам'ятайте, чим більше ви розмістите, тим вищим буде ваш дохід, і цей дохід буде прямо залежати від вас.
Розміщення цієї статті на 200 форумах, навіть на найменш відвідуваних, гарантує Вам дохід 6 000 $ - ЦЕ МІНІМУМ протягом двох місяців! Більше розміщень - більший дохід при чому у геометричній прогресії. ПАМ’ЯТАЙТЕ ЦЕ! Цей бізнес продовжує існувати й процвітати тільки ЗАВДЯКИ ЧЕСНОСТІ Й СЕРЙОЗНОСТІ УЧАСНИКІВ. Отже, коли ви досягнете першої позиції, ви будете мати тисячі доларів просто як ЗАСНОВНИК списку!
Це коштуватиме Вам 6$ і зовсім дріб'язкової роботи! Займіться цим зараз – не відкладаючи на завтра.
Як поширювати інформацію у форумах:
1. Відкриваємо пошуковий сайт rambler.ru, yandex.ru, google.com, aport.ru, yahoo.com
2. Пишемо в рядку пошуку фразу: " форум почати нову тему", “робота додоти вакансію” або "форум почати нову тему робота" (без лапок) (можна також по-російськи – більше можливостей). Пошуковий сайт знайде тисячі сторінок, посилання на які відразу приводять на МІЛЬЙОНИ нових тим форумів. І ще: не лякайтеся, якщо раптом на тім сайті, куди Ви захотіли помістити своє оголошення, уже є одне або кілька схожих. Це зайвий раз підтверджує те, що цей бізнес дійсно працює!
Знаходьте сайти, де люди безкоштовно розміщують оголошення і де вони залишають свої електронні адреси. А тепер я Вам розповім, чому Ви в кожному разі фактично нічого не губите, а тільки виграєте! Скажімо, з 200 розміщень я одержу тільки 5 відповідей, тобто відгукнеться всього 2, 5% людей (дуже маленька й низька цифра)! Виходить, я одержу 5$, перебуваючи на 6-ий позиції в списку! Тепер ці 5 людей роблять по 200 розміщень кожен МІНІМУМ з моїм гаманцем на 5-ій позиції, і тільки 5 людей відповідають тим першим п'яти - це вже 25$! Далі ці 25 людей роблять по 200 розміщень із моїм гаманцем уже на 4-му рядку (тому що вписують свої) і тільки 5 відповідають - мій дохід - 125$! Тепер, цих 125 людей, розмістивши й одержавши тільки 5 відповідей, дають мені 625$ прибутку (я на 3-їй рядку)! Далі веселіше: ці 625 людей роблять по МІНІМУМ 200 розміщень зі мною на 2-ий рядку і тільки 5 людей відповідають, це вже 3125$! Ну а найцікавіше, це те, що ці 3125 чоловік роблять по 200 розміщень кожний з моїм гаманцем уже на 1-ої рядку і їм відповідають знову тільки 5 людей, мій дохід-15625$! Чи не переконлива цифра?! І це все за первісний внесок в 6$! Коли Вас у списку вже немає (припинилися надходження або надходження дуже малі), розмістіть цю статтю знову на 200 форумах! І ВСЕ! Ви собі можете уявити, що тисячі людей з усього світу приєднуються до Інтернету і читають ці статті щодня ! Точно так само, як і Ви зараз читаєте цю! Ну, то як? Чи витратите Ви всього 6$, щоб дізнатися, чи це працює? А якщо Ви все зробите так, як я описав вище, ЦЕ БУДЕ ПРАЦЮВАТИ, ПРИСЯГАЮСЯ ВАМ! Бо щодня в Інтернеті з'являються від 20 до 50 тисяч нових користувачів! Щодня в Інтернеті з'являються десятки нових сайтів і сотні форумів для заповнення нових тим. ЦЕ ФАКТ! За прогнозами фахівців, тільки до кінця 2006 року кількість користувачів Інтернетом збільшиться з сьогоднішніх 9 мільйонів чоловік до 21 мільйона! Які шанси, що вони захочуть спробувати себе в чомусь новому? Тільки запам'ятайте: ЧЕСНІСТЬ І ТІЛЬКИ ЧЕСНІСТЬ ЛЮДЕЙ дозволяє процвітати цьому бізнесу! Раджу бути в цій справі чесними. Люди не дурні, говоріть тільки правду і тільки про реальний прибуток, тоді у вас більше шансів бути почутим! Гроші відносно легкі, і якщо прикладете свої здібності, зусилля, спробуєте новими методами донести до ще більшого числа людей зміст ідеї, то успіх посміхнеться вам, можливо, ще ширше, ніж вашим попередникам!Успіху!
==================
Робота в інтернеті
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12008-11-17 15:02:28
Страница: 1